Kommende kurser

Kurser 2018:

Samvirkende Menighedsplejer har for 2018 planlagt et introkursus og 2 kursusrækker.

Introkurset er planlagt til at skulle holdes hvert år som et særligt tilbud til menighedsplejer og menighedsråd, der har tilsluttet sig samarbejdet inden for de seneste 2 år.

Den ene kursusrække er for koordinatorer af det frivillige arbejde, mens den anden har titlen, "Nar alle er forskellige, er ingen anderledes" - dette kursus er tænkt som en del af det hovedtema, SMP har for 2018: "Tag imod hinanden"

Introkursus:

Tirsdag d. 27. februar i Vollsmose Kirke, Odense

Supplerende vedr. dette kursus: Betaling og tilmelding: Betales på konto 8075-2018699 med oplysning om"kursus 27.01.2018"+ navn. Tilmelding på tlf. 36 46 66 66 eller smp@menighedsplejer.dk. Anfør data (navn,  tlf.nr., e-mail), og om kursus er betalt.

Kurset for frivilligkoordinatorer afholdes 2 steder:

Fredag d. 9. marts hos SMP i Valby

Fredag d. 16. marts i Sct. Andreas Kirke i Randers

Kurset "Når alle er forskellige, er ingen anderledes" afholdes 3 steder:

Tirsdag d. 15. maj i Holstebro Kirke

Lørdag d. 22. september i Nørrevangskirken i Slagelse

Mandag d. 1. oktober i Den gamle Latinskole ved Domkirken i Haderslev.

Møder, kurser m.m.

Til kursus med Samvirkende Menighedsplejer. Foto: Eva Christoffersen