Ferieophold 2009

Samvirkende Menighedsplejer arrangerer sommeren 2009 to ferieophold for demente og pårørende, samt pensionister der ikke er i stand til at rejse selv

Sommerferieophold på kursuscentret Laugesens Have i Vestjylland

Fra mandag den 15. juni til fredag den 19.juni.

Pris 4.800 kr. pr person. I prisen er indregnet fuld forplejning, ture, entréer samt transport til fra til Herning Banegård i forbindelse med ud og hjemrejse.

Der ydes hjælp til bestilling af togbillet til og fra Herning, således at der etableres grupperejse, hvori de 2 frivillige hjælpere deltager (pris for eventuel togrejse tillægges turens pris).

Under opholdet vil der være 2 halvdagsture og 1 heldagstur, hvor man vil opleve den vestjyske natur, besøge byer som Ringkøbing, Thorsminde og Lemvig, men også med besøg i Viborg.

Program for turen tilsendes ved henvendelse til udviklingskonsulent Jens Bilberg på tlf. 26 87 07 05.

Sommerferieophold i Søster Katinkas feriehus, Voerså ved Sæby.

Fra mandag den 10. august til lørdag den 15. august 2009.

Pris 4.600 kr. pr person. I prisen er indregnet fuld forplejning, ture, entreer samt transport fra og til Aalborg station i forbindelse med ud og hjemrejse.

Der ydes hjælp til bestilling af togbillet til og fra Aalborg, således at der etableres grupperejse, hvori de 2 frivillige hjælpere deltager (pris for eventuel togrejse tillægges turens pris).

Under opholdet vil der være udflugter til blandt andet Skagen og Læsø.

Program for turen tilsendes ved henvendelse til udviklingskonsulent Jens Bilberg på tlf. 26 87 07 05