18-01-18 11:06

Ny Kirkens Genbrug i Bevtoft

Onsdag d. 17. januar åbnede SMP Kirkens Genbrug butik nr. 21 i den lille by Bevtoft i nærheden af Haderslev.

Efter at planen havde været 5 år undervejs i Bevtoft, med involvering af SMP i mere end 2 år, var det dejligt at opleve, at butikken nu er blevet virkelighed. Butikken ligger fint ud til en stor omfartsvej, hvor den ses af mange, og samtidig som en del af Bevtoft by. Her er byens antal butikker nu fordoblet, idet der nu både er en købmandsbutik og en genbrugsbutik (foruden kirken og kroen).

Sognepræst Peter Heini Glistrup, der har været primus motor i arbejdet og nu også er formand for butikken, holdt en fin tale, der gav udtryk for stor glæde og optimisme, og glæden blev genspejlet i ansigterne hos de ca. 50 fremmødte, der fyldte godt op i den ikke så store butik.

Butikken, der ligger på Buen 6 i Bevtoft, har allerede 30 frivillige, og der var mange fine varer til salg på åbningsdagen.

Fra SMP deltog i åbningen genbrugskonsulent Annette B. Iversen, der har ydet god støtte under forberedelserne, desuden var generalsekretær Kirsten R. Laursen mødt frem, og der var også deltagelse fra Kirkens Genbrug Kolding, der har hjulpet KG Bevtoft med varer og med know how - og gerne fortsat vil gøre det,