Når diakoni står sognets hjerte nær

 

Samvirkende Menighedsplejer er en landsorganisation, der har til formål at støtte menighedsdiakonien i de danske sogne. Desuden er organisationen et idé- og vækstcenter for det frivillige sociale arbejde med basis i sognemenighederne.

 
 

"En inspirationskilde til mit arbejde"

 

"I menighedsplejen har vi, som ildsjæle fra forskellige lokale foreninger fundet ud af at samarbejde om vores fælles sociale udfordringer i lokalsamfundet, og det giver rigtig god mening" Lena Frimann menighedsplejen i Sandved

 

Historier fra hele landet

Måske er du også interesseret i

Det sker i vores verden

Kalender

17 sep kl. 09:00

Kursus: Hvordan fremmer man et godt frivillig miljø?

Et godt miljø, hvor frivillige trives og flere bliver engageret kan skabes med en bevidst og opmærksom indsats. Sognets frivillighedspolitik kan være en god ramme for arbejdet.
Tid: Torsdag d. 17. september 2020, kl. 9:00 - 16:00.

03 okt

Supervision for diakoniansatte

I Samvirkende Menighedsplejer møder vi ofte ansatte, der brænder for diakonien i deres lokale sogn.  Ansatte, der både kan lave kaffe, lytte til andres udfordringer og arrangere spisefællesskab og hygge . Men hvem passer på dem? 

07 okt kl. 09:00

Åndelig omsorg - når livet gør ondt

Om hjælpekunst og modet til at møde medmennesket, der er ramt på eksistensen. Annette Langdahl kommer til Valby og holder kurset for 3. og sidste gang i 2020.
Tid: 7. oktober 2020 kl. 9:00 - 16:00
Sted: Valby Tingsted 7, 2500…

05 nov kl. 09:00

Kirke og kommune i gensidigt samarbejde

Kommunerne har de senere år haft fokus på at inddrage civilsamfundet i stadig flere arbejdsopgaver. Vi sætter fokus på, hvordan kirken og menighedsplejen kan gribe samarbejdet med kommunen an.
Tid: Torsdag d. 5. november 2020, kl.…

Følg med på Facebook

Facebook