Du er her: 

Bliv personligt medlem

Vi har glæde af din støtte

Du kan støtte vores landsdækkende arbejde med et personligt medlemskab. Du bakker herved Samvirkende Menighedsplejer op - ud fra en kristen livsindstilling - at give omsorg til dårligt stillede, ensomme, syge og sorgramte medmennesker.

Som medlem kan du deltage i vores kurser og workshops til medlemspris. Du er velkommen til at deltage i årsmødet, dog uden stemmeret. Du får også tilsendt vores medlemsblad SAMMEN med posten to gange pr. år.

Prisen er 300 kr. pr. år.

Et personligt medlemskab er åbent for alle. Du kan tilmelde dig, ved at sende en e-mail til os her.

Det personlige medlemskab er beskrevet i vedtægternes §4: Se vedtægterne her.

Støt os med genbrug

Ved du, at vores butikker, Kirkens Genbrug, uddeler deres overskud til menighedspleje arbejde rundt i landet? Overskuddet går til julehjælp, konfirmationshjælp, ældreaktiviteter og sommerferie for udsatte børnefamilier.
Vi har butikker i en række danske byer. Du er velkommen til at kigge forbi og gøre et godt kup, til dig selv, til glæde for klimaet og for at støtte kirkens sociale arbejde.

Find butikkerne her

Skattefradrag for gavebidrag

Hvis du vil støtte os med en pengegave, kan du få skattefradrag fra første indbetalte gavekrone. Det gælder gavebidrag til enten Samvirkende Menighedsplejer eller den lokale menighedspleje. Kontingentet udløser dog ikke skattefradrag. Læs mere om gavebidrag her.

TAK FOR DIN STØTTE

Sammen gør vi en forskel

Med dit medlemskab støtter du

SAMMEN - vores blad - udkommer 2 gange om året med artikler om diakoni.

Læs mere

Se nogle af vores aktiviteter her