Du er her: 

Engagér dig

Gør en forskel

Har du lyst til at hjælpe og gøre en forskel for udsatte mennesker landet over, så er der mange måder du kan engagere dig på i vores arbejde. Vi er en privat landsorganisation, og vi har brug for din hjælp til at kunne hjælpe så mange som muligt. Hvis du engagerer dig i vores arbejde, kan vi sammen gøre en forskel for ensomme, sorg- og sygdomsramte ældre, udsatte børn og unge, udsatte børnefamilier og psykisk sårbare.
 

”Sammen kan vi mere end hver for sig”
 

Du kan engagere dig ved at give økonomisk støtte, blive frivillig og ved at følge os.

Støt os

Du kan støtte os som privatperson, kirke, fond eller som virksomhed med gavebidrag, testamente, personligt medlemskab, kirkekollekt, legat eller sponsorat. Læs mere om hvordan du kan støtte os.

Bliv frivillig

Bliv frivillig i menighedsplejen og bliv en del af et levende fællesskab. Der er mange opgaver som skal løses, så der er brug for dig. Som frivillig vil du få en uvurderlig og vigtig rolle i vores og menighedsplejens hjælpearbejde. Du kan blive besøgsven, arbejde i Kirkens Genbrug, være frivillig på en ferielejr for udsatte børnefamilier og meget mere. Det er de frivillige som er drivkraften for diakonien i de lokale menighedsplejer. Læs mere om hvordan du bliver frivillig.
 

”Jeg har altid drømt om at hjælpe andre”. Frivillig i lokal menighedspleje.
 
”Jeg tror, der er brug for mange flere besøgsvenner. Der er jo mange, der sidder alene.” Frivillig besøgsven i Samvirkende Menighedsplejer.

Følg os

Følg os så vi sammen kan gøre vores fællesskab endnu større. Det kan du gøre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at følge os på Facebook. Vores nyhedsbrev udkommer fire gange om året, og med hvert nummer får du masser af inspiration til diakonalt arbejde, aktuelle nyheder, tilbud om kursus og meget mere. På Facebook bringer vi alle de gode historier fra menighedsplejerne og fra vores hovedkontor i Valby. Læs mere om hvordan du kan følge os.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Måske er du også interesseret i

Du kan være en del af et interessenetværk eller et regionalt netværk

Læs mere

Vi tilbyder kurser om diakonale emner

Læs mere

Der er en række fordele ved en menighedspleje. Læs mere om det!

Hent folder

Se nogle af vores aktiviteter her