Du er her:

Følg os

...og gør vores fællesskab endnu større

Følg os på Facebook og få aktuelle nyheder og de gode lokale historier og fortællinger fra hele landet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af inspiration til det diakonale arbejde, kursustilbud og m.m.

Abonnér på vores blad SAMMEN, og få spændende temasamlinger og debatter leveret lige til døren.

Få nyheder og alle de gode lokale historier.

Følg os på Facebook.

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer 4 gange om året, og med hvert nummer får du masser af inspiration til diakonalt arbejde, deling af erfaringer, nyheder, kursustilbud, information om vores landsdækkende projekter, Samvirkende Menighedsplejers virke, og en masse andet godt. Det er naturligvis gratis og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Det er nemt og hurtigt at tilmelde dig, og vi håber du har lyst til at være med. Velkommen til!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Læs vores seneste nyhedsbrev.

Vores blad SAMMEN

SAMMEN er vores blad, hvor vi behandler diakoni i forskellige temaer og viser hvordan den kommer til udtryk rundt om i Danmark og verden. Bladet udkommer 2 gange om året, og sendes til vores medlemmer og bidragydere. For andre er abonnement pr. år 100 kr. Ring på 36 46 66 66 eller skriv på smp@menighedsplejer.dk, hvis du vil tegne et abonnement. Vi modtager også meget gerne forslag og ideér til temaer og artikler.

Læs nyeste nummer af bladet.