Du er her: 

Støt os

Opret et gavebrev og giv os fast støtte

Hvis du ønsker at støtte os eller en lokal menighedspleje med en fast årlig støtte kan du oprette et gavebrev.
 

Opretter du et gavebrev giver du et fast beløb til os eller en lokal menighedspleje, og du forpligter dig til at støtte med samme beløb hvert år i mindst ti år. Det årlige bidrag kan godt indbetales i rater, men hele beløbet skal være indbetalt før den 31. december.
 

Et gavebrev fra dig betyder at vi bedre kan planlægge vores hjælpearbejde i årene fremover, når vi på forhånd kender en del af årsindtægterne.


Du vælger selv hvad det årlige beløb skal være eller det kan lyde op til 15% af din personlige årsindkomst med tillæg af positiv kapitalindkomst. Du kan få fradrag for op til 16.600,- kr. årligt (2020) eller 15% af din personlige indkomst (se ligningslovens § 12).

Gavebrevet er en juridisk bindende kontrakt. Forpligtelsen bortfalder ved dødsfald, og går ikke i arv til dine efterkommere.

Opret et gavebrev - Sådan gør du

Hvis du ønsker at oprette et gavebrev kan du gøre følgende:
 

Udskriv dette gavebrev i to eksemplarer og opret en betalingsaftale via dette link. Udfyld og underskriv gavebrevet i de to eksemplarer og send dem ind til os på adressen:

Samvirkende Menighedsplejer
Att.: Administrationen
Valby Tingsted 7
2500 Valby
 

Når vi modtager de tre dokumenter underskriver vi de to eksemplarer af gavebrevet, og returnere det ene eksemplar til dig.
 

► Du kan også bestille et gavebrev på telefon 36 46 66 66 eller via vores sikker mail, Ring eller skriv også endelig til os, hvis du har spørgsmål.

Måske er du også interesseret i

Kirkens diakonale ældrearbejde gør en hjertelig forskel.

Læs mere

Aktiviteter for familier skabe glade børn og berigende netværk.

Læs mere

Se nogle af vores aktiviteter her