Du er her:

Støt os

Sponsorat til udsatte børnefamilier

Som virksomhed kan du støtte os med et sponsorat til vores store ferieprojekt Folkekirkens Feriehjælp. Ferieprojektet sender hvert år 200 økonomisk trængte familier på 1 uges gratis sommerferie i Danmark. Ferien for de udsatte børnefamilier holdes hvert år hen over de to første uger af skolernes sommerferie på feriesteder i hele Danmark. Familierne får et pusterum, bliver inspireret og får nye perspektiver på hverdagens vaner, og børnene får ligesom deres kammerater noget at fortælle om når skolen starter igen.

Vi har brug for hjælp til at at kunne give disse familier så god en ferie som muligt. Vi vil derfor med kyshånd tage imod f.eks. måltidskasser, billetter til aktiviteter og forlystelser, busture mm.

"Jeg har aldrig været på ferie før - det er bare SÅ FEDT".
Dreng 9 år og feriedeltager

Vi kan tilbyde jer at bruge sponsoratet aktivt i jeres markedsføring, hvad enten det er i jeres PR, på jeres hjemmeside, sociale medier og lignende. Vi stiller gerne nogle af rejselederne til rådighed til at komme ud og fortælle jeres medarbejdere om ferierne og hvad jeres sponsorat betyder for familierne.

Ferien er religiøs og politisk neutral.

Hvis du gerne vil give et sponsorat til ferieprojektet kan du kontakte projektleder Mei Petersen, e-mail: klp@menighedspler.dk –  telefon: 26 89 06 39.

Her kan du læse mere om ferieprojektet

Støt som virksomhed
> Sponsorat
> Giv en donation

Måske er du også interesseret i

Alle børn har brug for gode ferieminder. Se film fra børnenes ferie med Folkekirkens Feriehjælp.

Vi støtter sognene med deres lokale julehjælp med 500.000 - 600.000 kr.

Se nogle af vores aktiviteter her