Du er her: 

Støt os

Støt med en anderledes blomsterhilsen

Skal du eller din omgangskreds fejre en stor begivenhed, fødselsdag, jubilæum, bryllup eller andet, og ønsker I at støtte et velgørende formål i stedet for at sende blomster eller gaver. Så kan I vælge at give et bidrag til os i stedet for.

Det kan også være ved mindehøjtideligheder (bisættelser og begravelser), hvor pårørerende eller afdøde har ønsket, at I donerer et bidrag til os i stedet for blomster.

Send en "støttebuket" og hjælp dem som er i nød
 

Når vi har modtaget jeres bidrag sender vi en hilsen ud til afdødes nærmeste pårørende eller til den, der fejrer rund dag, jubliæum eller andet, om at der er givet støtte til et velgørende formål.

Formålet er at hjælpe mennesker i akut nød, og vi har i samarbejde med Kjøbenhavns Understøttelsesforenings Legatfond oprettet en særlig fond "De Stille Stuer". Fondens midler deles hvert år i lige dele til henholdvis os og Kjøbenhavns Understøttelsesforenings Legatfond. Legatfonden bruger midlerne til at skaffe fattige de vigtigste fornødenheder, og vi bruger vores andel til primært at uddele julehjælp.

Støt med blomster - Sådan gør du


Når du selv har fødselsdag, jubilæum eller lignende:
Hvis du ønsker at din omgangskreds skal give os et bidrag i stedet for at sende blomster og gaver.

 1. Fortæl familie og venner om ideen, og at de kan indbetale et bidrag på reg.nr. 8075 - kontonr.: 1076359. De skal huske at skrive dit navn i indbetalingsmeddelelsen.
   
 2. Send en mail til os på smp@menighedsplejer.dk eller via vores sikker kontaktformular, hvor du oplyser dine kontaktoplysninger og fortæl os i hvilken anledning bidragene gives.
   
 3. Når vi har modtaget en indbetaling sender vi en hilsen til dig, så du kan se hvem der har sendt dig en anderledes blomsterhilsen.

Når andre har fødselsdag, jubilæum eller lignende:
Hvis du ønsker at give os et bidrag i stedet for blomster eller gaver til familie eller venner.

 1. Indbetal bidraget på reg.nr. 8075 - kontonr. 1076359. Husk at skriv dit navn i indbetalingsmeddelelsen.
   
 2. Send en mail til os på smp@menighedsplejer.dk eller via vores sikker kontaktformular, hvor du oplyser hvor meget du overfører til os, og hvem  gaven gives for og i hvilken anledning. Husk også at oplyse gavemodtagerens adresse eller e-mail.
   
 3. Når vi har modtaget din indbetaling sender vi en hilsen til gavemodtageren.

Når du vil sende en mindehilsen ved bisættelser og begravelser:

 1. Indbetal bidraget på reg.nr. 8075 - kontonr. 1076359. Husk at skriv dit navn i indbetalingsmeddelelsen.
   
 2. Send en mail til os på smp@menighedsplejer.dk eller via vores sikker kontaktformular, hvor du oplyser hvor meget du overfører til os, og navn på afdøde. Husk også at oplys navn og adresse på afdødes nærmeste pårørende.
   
 3. Når vi har modtaget din indbetaling sender vi en mindehilsen til afdødes nærmeste pårørende.

Måske er du også interesseret i

Vi støtter sognene med deres lokale julehjælp med 500.000 - 600.000 kr.

Læs mere

På naturtur med menighedsplejen. Læs mere om aktiviteter for udsatte børnefamilier.

Se nogle af vores aktiviteter her