Du er her: 

Kursuskatalog

Vi tilbyder kurser i hele Danmark

Hvert efterår udarbejder vi en kursusplan for det følgende kalenderår. Flere af kurserne afholdes mere end en gang. Kurserne afholdes forskellige steder i Danmark, for at give alle vores medlemmer chance for at deltage uden at skulle rejse på tværs af landet. Du kan hente vores kursuskatalog som pdf-dokument her.

Du kan læse kursuskataloget som "bladre dokument" på internettet her.

Fandt du ikke et kursus med det emne, du har brug for?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har særlige ønsker til et kursusemne. For et par år siden havde vi fx mange telefonhenvendelser med spørgsmål omkring uddeling af sognets julehjælp. Vi sammensatte en workshop om emnet, der blev afholdt to gange det første år, og som også var velbesøgt året efter. Vi får feedback fra flere deltagere, der er gået i gang med nye aktiviteter omkring julehjælpen inspireret af input fra andre deltagere på workshoppen. Læs mere om, hvordan vi tilbyder at arrangere et kursus sammen med vores medlemmer.

Kursustilmelding

Du kan tilmelde dig kurserne på vores hjemmeside eller ved at kontakte os pr. telefon. Læs om tilmelding og andre praktiske informationer her.

Måske er du også interesseret i

Samvirkende Menighedsplejer er en paraplyorganisation for diakoni. I mere end 100 år har vi igangsat projekter ud fra det lokale sogns behov og ud fra behov i samfundet.

Læs mere om vores aktiviteter

Fællesskab gør en forskel

Læs mere

Se nogle af vores aktiviteter her