Du er her: 

Kære venner af Samvirkende Menighedsplejer

Jeg forestiller mig, at I alle er klar over, at vi lever i en særlig tid, hvor vi har lært mange nye ord og forskellen på sundhedskrise og fødevarekrise. I Samvirkende Menighedsplejer har vi brugt denne tid...

Kære venner af Samvirkende Menighedsplejer

Jeg forestiller mig, at I alle er klar over, at vi lever i en særlig tid, hvor vi har lært mange nye ord og forskellen på sundhedskrise og fødevarekrise. I Samvirkende Menighedsplejer har vi brugt denne tid til at indsamle ideer til, hvordan man kan arbejde med diakoni – sammen hver for sig. Vi har løbende delt nyheder om menighedsplejernes kreativitet med plejehjemssalmer, indkøbsordninger, bankospil, gåture og meget andet. Jeg håber, at vi går lysere tider i møde, hvor vi ikke behøves at være hver for sig, men kan være rigtigt sammen. Det at være fysisk sammen er et behov, som vi ikke kan skype eller telefoner os ud af, fordi vi har brug for at se og mærke hinanden, og det kan godt være, at vi i begyndelsen kun kan være sammen i små grupper, men det vigtigste er, at vi mødes fysisk. Jeg har en veninde, der bor alene, som ikke har krammet nogen i fire uger, og bad  os, der boede sammen med nogen, om at værdsætte det. Jeg har hørt om præster, der har delt mad ud til mennesker, der brød sammen, da de åbnede døren, fordi de havde været alene og bange i meget lang tid. Diakonien har aldrig været vigtigere, end den er i dag, og jeg håber, at du vil læse vores nyhedsbrev i den ånd.  

Ny hjemmeside

En del af ’Coronatiden’ er i Samvirkende menighedsplejer blevet brugt på at lave en ny hjemmeside, der skal gøre overblikket over vores arbejde nemmere. Tankerne bag den nye hjemmeside er, at det skal være nemmere for jer at finde det, som I har brug for. Du kan således nemt finde vores aktiviteter, og hvad vi kan hjælpe med, ligesom vi har fremhævet muligheden for at arrangere kurser og søge fonde sammen. Siden bliver lanceret den 18. maj 2020 og vi vil meget gerne høre fra jer med ris og ros, så vi kan gøre siden endnu bedre.

Årsmødet 2020

Vi har i Samvirkende Menighedsplejer aflyst vores årsmøde den 25. april 2020, og vi indkalder til et nyt årsmøde den 15. august 2020 på Brogården i Strib. Årsmødet vil have fokus på ’Glæden ved frivilligt’ arbejde, og vi vil selvfølgelig sammen med Brogården sørge for, at der er den nødvendige afstand, håndsprit og portionsanrettede serveringer, så vi ikke udsætter nogen for smittefare. Vi vil meget snart sende invitationen ud til alle medlemmer og stemmeberettigede, og der vil blive mulighed for at tilmelde sig på telefon og vores nye hjemmeside i løbet af maj måned. Vi glæder os til at se jer igen.  

Hilsen Mette M. Madsen