Du er her: 

Spænding, hygge & godt selskab – fællesskab online

Bare fordi covid-19 har sat verden i stå, betyder det ikke, at vi behøver at sætte alt på pause - On-line Banko i Nykøbing Falster Menighedspleje

I disse tider må man være ekstra kreativ for at skabe hygge og samvær, når nu vi ikke kan samles til fællesskaber i kirken. ”Bare fordi covid-19 har sat verden i stå, betyder det ikke, at vi behøver at sætte alt på pause” siger frivillige Lisbet Jensen, Nykøbing Falster Sogns Menighedspleje. Her går de nye veje, for at familierne i Familienetværket kan bevare oplevelsen af fællesskab med andre børnefamilier.

Online Banko for hele familien
13 familier har spillet banko online hjemmefra. En af deltagerne fortæller: ” Vi glemmer bekymringerne for en stund. Det giver noget at se frem til i denne tid, hvor vi er rigtig meget hjemme sammen”. Mange børn er fortrolige med Zoom fra skolens hjemmeundervisning, derfor valgte menighedsplejen denne app. Så kunne børnene og forældrene sammen få teknikken til at fungerer. Det lykkes for alle. Pengene til de 9 gavekort og 9 sidegevinster er penge tjent i den lokale Kirkens Genbrug.  

Hvis I vil vide mere om onlinebanko, så kontakt Mei Petersen tlf. 26 89 06 39.