Du er her: 

Stressfri i Folkekirken

I Apostelkirken har Eva Green Meinel startet et projekt for mennesker med stress eller depression, hvor meditation og naturen til sammen giver et åndehul for tankemylller og bekymringer.

Eva Green Meinel har selv været ramt af stress, og var i den periode igennem en rejse for meditationsøvelser, der førte hende tilbage til Folkekirken. Her lærte hun at finde ro i Jesu budskab gennem mediationen. Derfor arrangere hun i dag Stressfri i Folkekirken i Apostelkirken, der består af meditationsøvelser og arbejde med naturen. For eksempel hjælper de en nærliggende børnehave med deres have, ligesom de har lavet plantekasser i Apostelkirkens gårdhave.

Stressfri i Apostelkirken er en tre timers workshop, hvor du enten kan deltage i hele workshoppen eller blot vælge at deltage i forspiringen eller meditationen.Den første times tid starter vi med forspire frø. Derfor er vi i gårdhaven - så tag tøj på til vejret. (Hvis det styrtregner, rykker vi indenfor). Vi serverer økologisk snack og kaffe/te. Bagefter er der mulighed for at deltage i guidet meditation inde i kirken fra kl. 14.30. Først laver vi Mindfullness øvelser, der hjælper med at få sindet til at falde til ro. Efter en pause er der vejledning i kristen meditation. Du kan se en video om projektet ved at trykke på dette link- www.youtube.com/watch